-  EYLÜL 2018 AKTİVİTELERİMİZ-

-3 Eylül pazartesi günü Başkanımız Tülay Aktaş Güç Birliği’nin aylık toplantısına katıldı.
-14 Eylül Cuma akşamı dernek yönetim üyesi arkadaşımız Hüsniye Erol’un oğlu nun düğün töreni öncesi yapılan kına gecesine başkanımız ve yönetim den 3 arkadaşımızla birlikte katıldık. Ertesi akşam yapılan düğün töreninde de yönetimce arkadaşımızın bu güzel gününü paylaşmak amacıyla yanındaydık.Gençlerimize ömür boyu mutluluklar dileriz.
-24 Eylül günü yeni dönem burs başvurusunda bulunan bulunan öğrencilerimizden  30 tanesi ile  derneğimizde mülakat yaptık.Başkanımız ve eğitim komisyonunda görevli arkadaşlarımız  kriterlerimize uygun öğrencilerimizin seçimi için sonrasında da bir değerlendirme yaptılar.11 üniversite , 3 lise olmak üzere 14 yeni öğrencimizle ilgili olumlu karar verdiler.
-25 Eylül Salı günü Tülay Aktaş Güç Birliği’nin 22.dönem hizmet ve proje ödül törenine başkanımız ve yardımcısı arkadaşımız katıldılar. KAZED(Karşıyaka Zihinsel Engelliler Derneği)’in Jüri Özel ödülünü, Konak kent Konseyi nin  1. lik ödülü aldığı tören sonrası düzenlenmiş olan akşam yemeğine de başkanımız derneğimizi temsilen katıldı.