• 01 Ağustos p.tesi günü Başkanımız  Tülay Aktaş Güçbirliği toplantısına katıldılar.Doğanın renkleri konusunda konuşmacı Talat Aydilek,dağlık alanların sürdürülebilirliği derneğinden de Prof.ZERRİN Toprak ,araştırma görevlisi Yakup Özkaya konuşmacı olarak katıldılar. Toplantıda ele alınan konu:Dağlık alanların planlaması,yönetimi ve farkındalık yaratılması idi.
  • Ayrıca 23 Eylül 20.kurulus yıldönümü ile ilgili hazırlıklar görüşüldü.
  • 02 Ağustos Salı günü Behçet Uz çocuk hastanesine  taşınabilir Tonometre cihazı (Reichert marka tonopen Aviaı (Göz Tarama ve Göz tansiyonu ölçme cihazı) bağışımızı gerçekleştirdik.
  • 4 Ağustos Perşembe günü Başkanımız Ayşegül Maral  T.R.T. Kent radyo daki ‘’Kadın  ve yaşam’’programına konuk oldu. Derneğimiz ve yeni dönem projelerimizden konuşuldu.