• 2013 Yılı kış dönemi ilk yönetim toplantımızı  Eylül sonu  gerçekleştirdik Yaz döneminde doğum günü olan arkadaşlarımıza kutlamalarımızı yaptık.Yaz dönemi genel değerlemeleri ardından bu yıl yapmayı planladığımız fotoğraf yarışması projesiyle ilgili olarak yönetim üyemiz Sevgi Regay’ın oğlu Yiğit ile toplantı yaptık.Kendisinin bir fotoğraf grubunda olması sebebiyle yapmamız gerekenler ve genel çerçeve ile ilgili detayları irdeledik.
  • 25 Eylül Çarşamba günü Tülay Aktaş Güçbirliği’nin organize ettiği T.Aktaş ölüm yıldönümü etkinliğine katıldık.Ödül alan projeler sunuldu ve ödüller verildi.
  • Mavi kapak toplama kampanyası dahilinde Derneğimizde toplanan mavi kapaklar Konak belediyesine verildi.
  • 30 Eylül günü Eğitim komisyonu toplanarak burslu öğrenci değerlendirmelerini yaptılar.Aynı gün Konak Halk eğitim Merkezi sorumlusu ve açılacak t.s.müziği kursumuzu çalıştıracak hocamız ile bir toplantı yapıldı.Kurs günleri ve detaylar konuşuldu.Sonrasında bu yıl yapmayı planladığımız ‘’ergen bir çocuğum var’’isimli projemizde ortak çalışacağımız İzmir Psikodrama Derneği nden psikiyatrist ve dramatist hekimlerle ön protokolü şekillendirdik.
  • Yine aynı gün fotoğraf yarışması projesiyle ilgili T.F.S.Federasyonundan yetkili ile bir ön görüşme yapıldı. Kendisi bizleri yarışma kriterleri,şartname detayları konularında bilgilendirdi.
  • 4 Eylül ‘de yönetim üyesi arkadaşımız Yurdagül Yorulmaz’ın kızı Gözde’nin kına gecesine katıldık. Karşıyaka öğretmen evindeki etkinliğe yönetimden çoğu arkadaşımız katıldılar.
  • 7 Eylül’de Yurdagül Yorulmaz’ın kızı Gözde’nin Kuşadasındaki düğününe derneğimizi temsilen başkanımız eşi ile katıldı.
  • Ayrıca Eylül ayında Yurdagül Yorulmaz’ın kızının düğününe çiçek gönderildi.
  • Ruhsar Abut’un yeni doğan torunu için ege ormandan fidan bağışı yapıldı.
  • Belgin Üncü’nün kayınvalidesinin vef atı sebebiyle ege ormandan başşağlığı yazısı gönderildi.
  • Üyemiz Nurhan Gülbent’in babasının vefatı sebebiyle telefonla arandı.
  • Üyemiz Feryal Ozan’ın eşinin rahatsızlığı sebebiyle telefonla  arandı.
  • Eski dönem başkanımız DR.Sabriye Saltuk ve eşi Sunda Saltuk’un göz ameliyatları sebebiyle kendilerine ege orman dan geçmiş olsun yazısı gönderildi.