• Mayıs ayı etkinliklerimize 30 Nisan -3 Mayıs tarihleri arasında Escan tur’un düzenlediği Ürgüp-Kapadokya kültür gezisine katılarak başladık.49 kişinin katilımıyla gerçekleşen gezimizde Ihlara vadisi,Ürgüp ,Göreme, Avanos, Konya Mevlana bölgeleri gezildi. Oldukça güzel geçen gezimizi tüm misafirlerimizin memnuniyeti ile bitirdik.
  • 3 Mayıs 2016 günü 27. Tekerlekli sandalye bağışımızı bağışçımız Nazmiye Güner tarafından 27 yaşında felçli ihtiyaçlımız Müge Ongun’a gerçekleştirdik.
  • 4 Mayıs Çarşamba günü Başkanımız Ayşegül Maral ‘’çocuklar geleceğimizdir ,sokak çocukları derneği’nin’’İzmir Hilton otel’deki öğle yemeğine ve kermesine katıldı.
  • 6 Mayıs ta Tülay Aktaş Güçbirliği’nın ‘’Zübeyde anneme mektubum var.’’kompozisyon yarışmasının ödül törenine katıldık.3 farklı kategoride 3.olan öğrencilerin ödülleri(Atatürk logolo kol saati) derneğimizce karşılandı.
  • 11 Mayıs ta Fuar Ada gazino’sunda geleneksel bahar çayımızı gerçekleştirdik.221 kişinin katılımıyla gerçekleşen bu güzel etkinliğimizi oldukça eğlenceli geçirdik. Derneğimizin kermes grubunun 1 yıl boyunca yaptığı ürünlerin sergilenmesi ve satışını gerçekleştirdik. Katılan misafirlerimize ve üyelerimize, ayrıca yiyecek standı desteği veren bağışçılarımıza sonsuz teşekkür ederiz.
  • 12 Mayıs ta 28.tekerlekli sandalye bağışımızı gerçekleştirdik. Bağışcımız Nuran Şanlı’nın bağışladığı sandalyeyi 95 yaşındaki ihtiyaçlı Güzel Güler’e evinde teslim ettik.
  • 14 - 15 Mayıs tarihlerinde Uşak’ta yapılan 10.Ege kadın buluşmaları toplantısına derneğimizi temsilen başkanımız ve başkan yardımcımız katıldılar.
  • 23 - 27 Mayıs ta Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde resim ve dekoratif boyama sergimizin açılışını ve kokteylini gerçekleştirdik. Derneğimizin yağlı boya resim ve dekoratif boama kursiyerlerinin bir yıl boyunca ürettiği eserlerin sergilemesini yaptık. Sergimiz 4 gün boyunca ziyaretçilerimizin beğenisine sunuldu.
  • 26 Mayıs’da Genel merkezimizin Ankarada’ki olağan genel kurul toplantısına Bşk.Ayşegül Maral,2.Başkan Nejla Bayman Karasu ve Saymanımız Hülya İsbir katıldılar. Genel merkez yönetim kadrosu aynı şekilde çalışmalarını sürdürmek üzere yeniden seçildiler. Derneğimiz yaz tatiline 01 haziran itibarıyla girdi. Böylelikle bir çalışma dönemini daha çok verimli ve başarı dolu çalışmalarla tamamlamış olduk.