TÜRK ANNELER DERNEĞİ İZMİR ŞB EYLÜL 2021 DERNEK AKTİVİTE RAPORU
1 Eylül 2021 tarihinde y. Kurulu toplantımızı yaptık . Güney eğede meydana gelen yangınların madur ettiği ve zor durumdaki vatandaşlarımıza biraz nefes aldırmak ve yanlarında olduğumuzu hissettirdiğimiz projemizin sonuç raporunu tartışıp onayladık .
Aylık muhasebe işlemlerimizi gözden geçirip hafta başı muhasebecimize teslim ettik . Dernek iletişim sayfalarımızdan tüm üyelerimize ve yangın yardımında destek olanlara teşekkürlerimizi ilettik.
16 Eylül 2021 Perşembe günü Derneğimizde Y.K urulu toplantısı yaptık . . Yeni dönem için burs başvyruların değerlendirme tarihini mezun öğrenci ve durumu burs koşullarına uygun olan eski öğrencilerin durumları görüşüldü . Derneğimizin mali durumu görüşülüp buyıl öğrenci burs sayımızı belirledik.
24 eylülde T ülay Aktaş Gönüllü Kuruluşlar Güçbirliği 25. hizmet ödül törenine zoom üzerinden katıldık .
24 eylülde derneğimiz tuvalet musluk ve sifon arızası tamir ettirilerek sorun çözülmüştür .
27 eylül pazartesi günü eğitim komusyonunda bulunan arkadaşlarımız ve uygun olan y. Kurulu arkadaşlarımızla birlikte Derneğimize saat 11 ile 17 arası burs başvurusunda bulunan ,ön seçim ile değerlendirilip yüz ,yüze görüşmeye davet edilen 26 öğrenciden 14 öğrenci dernek koşullarına uygun bulunarak burs başvuruları kabul edilmiştir.
30 eylülde y. Kurulundan iki arkadaşımız öğrenci evraklarını teslim almak ve dosyalamak için derneğimizde çalıştılar .
 Yönetim Kurulu.