Seven Ve Sevilebilen Olabilme Sanatı-İletişim Projemiz 19.1.2018

PROJE SAHİBİ: TÜRK ANNELER DERNEĞİ İZMİR ŞUBESİ
Adres: Sezer Doğan cad.no:26/d Kat:2 Daire:8 Süsler Apt.
Telf: 0 232 441 88 94 Mail:  t.a.d.İzmir@hotmail.com

PROJE SORUMLULARI:
Ayşegül Maral / Başkan Telf:  0 532 686 67 50 / Mail:aysem1960@gmail.com
Emel Külahcıoğlu / Sekreter Telf: 0 532 516 07 68 / Mail:emlkul@hotmail.com

PROJE PAYDAŞLARI: EGE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ.
EĞİTMEN : PROF.DR. MÜJDE KER DİNÇER
Adres  : Erzene mah.Gençlik cad.Ege üniversitesi Kampüsü Bornova / İzmir

PROJENİN AMACI : Etkili iletişimin ,nitelikli insan olmanın en önemli unsurlarından biri olduğu bilincinden hareketle ,toplumun tüm kesimlerindeki bireylerle ilişkilerimizi daha sağlam temeller üzerine oturtmak. Her türlü iletişimde sevgi, saygı, iyi niyet ve hoşgörü unsurlarını gerektiği biçimde kullanabilmek. Etkili iletişimde sınırları doğru çizebilme ayrıcalığını kazanmak. Ego olgusunu yenerek ben olmadan biz olabilmeyi başarmak ve böylelikle kazanılan etkili iletişim becerisini yaşam konforumuzu attırmak amacıyla bir ömür boyu kullanabilmek.

PROJENİN SÜRESİ : Eylül 2017 sonu proje fikri olgunlaştırıldı ve Ege Üniversitesi ile  telefon iletişimine geçildi. Daha sonra fakülteye bilgilendirme yazısı gönderildi. Bize geri dönüş Ocak 2018 başı oldu ve derneğimizde proje uygulama detayları toplantısı yapıldı. Başlangıç tarihi 19/01/2018 olarak belirlendi. Eğitimin 4 hafta boyunca Cuma günleri saat:11.00 ila 14.30 arasında dernek binamızda yapılması konusu karara bağlandı. Tarafımızdan eğitim duyuruları yapılarak talepler alındı ve katılımcı listesi oluşturuldu.

PROJENİN KAPSAMI: Üyelerimiz ve yakınlarını kapsamaktadır. Eğitim 19 ocak ta başlayıp,9 şubat da sona erecektir. Katılımcı sayımız 25 kişi ile sınırlıdır.Talep doğrultusunda eğitim tekrarlanabilecektir.

GÖREV PAYLAŞIMI: Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi öğretim üyesi Prof.Dr. Müjde Ker Dinçer tarafından eğitim verilecektir.Türk Anneler Derneği İzmir şubesi, eğitim organizasyonu , duyurular ,proje takip, yazışmalar, paydaşlar arası iletişim ve raporlama işlerinden ve katılımcılara katılım belgesi düzenlenmesinden sorumlu olacaktır.

Bu proje nüsha olarak düzenlenmiş olup,19/01/2018 tarihinde derneğimiz ve proje paydaşı tarafından imzalanmıştır.

Türk Anneler Derneği İzmir şubesi                             Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi
               Başkan                                                              Prof.Dr. Müjde Ker Dinçer
          Ayşegül Maral