Vatan Size Aileniz Bize Emanet Projesine Tam Destek 18.4.2018

Derneğimizin desteklediği Vatan size Aileniz bize Emanet projesinin tüm yönetim kurulu üye arkadaşlarımızve bazı üyelerimizin katkılarıyla alınan kuru meyvalar, giyecekler, öğrencilerimizin ve bizlerin yazdığı mektuplar sahiplerine ulaştırılmak üzere emin ellere teslim ettik. Biliyoruz ki en kısa zamanda Mehmetçiklere ulaştırılacak. Mektupların her satırında sevgi vardı minnet vardı güven vardı dostluk vardı. ve bir annenin çocuğuna beslediğı en güzel duygu başarı sağlık dilekleri vardı Bugünle bitmedi bu destek. Mustafa Kemalin askerleri sizler bizlerin gönüllerinde herdaim olacaksınız.Teşekkürler Tüm katkı koyan dostlarımız Teşekkürler içten duygularla dolu mektupları yazan arkadaşlarımız ve burslu öğrencilerimiz, teşekkürler bu projeyi uygulayan, gündeme getiren, takibini yapan Emekli Subaylar Derneği Karşıyaka Şb. yönetimi Teşekkürler Y. Kurulu.