• 02-09-16-23-30 Mart tarihlerinde Yönetim Kurulu toplantıları yaptık.
  • 02.Mart.2011 Anneler El ele toplantımızın konuk konuşmacıları  İl.Tarım Müdürlüğü  mühendisleri  idi. “İzmir de organik tarım ”hakkında  bilgi verdiler.İzmir deki organik Pazar yerleri, organik ürün üretmek için nelere dikkat edilmesi gerektiğini vurgulayarak ,bir ürünün organik olup olmadığının tespiti  nasıl yapılır?  konusuna  dikkat çektiler.Yeni üye kabulümüz yapıldı.
  • 03.Mart.2011 de saat 13.30 daki  Milli Eğitim Müdürlüğü Yaygın Eğitim Bölümü nün Valilik mavi salondaki  İL HAYAT BOYU ÖĞRENME, HALK EĞİTİMİ PLANLAMA VE İŞBİRLİĞİ KOMİSYONU TOPLANTISI ‘na Derneğimizi temsilen II.Başkanımız Ayşegül Maral katılmıştır.
  • 04.Mart.2011  Cuma  günü “Temizlik Ailede başlar “ projemizin  4.basamağı olan   “Çocuğumuzun Hakları”   konusuna  Turgut Reis İ.Ö.Okulundaydık.74 ana sınıfı öğrencisi  ve velilerinin katıldığı bir etkinlikte gruba   İzmir Psikolojik Danışma ve Rehberlik Derneği-İzmir Şubesi  çocuk hakları ile  ilgili sunum yaptılar.Ayrıca  Nevvar Salih İşgören Anadolu Kız Meslek Lisesi tiyatro bölümü öğrencileri drama  gösterisi yaptılar.
  • 07-12.Mart.2011 tarihleri arasında Dünya kadınlar Günü nedeniyle İzmir Büyükşehir Belediyesince düzenlenen KADIN FESTİVALİ’ nde Fuar Atlas Pavyonunda  21.nolu stant da yer aldık.Stant da el ve ev dekorasyon ürünlerimizin sergilemesi ve satışı yapıldı.
  • İzmir 5.Uluslarası Kukla Festivali çerçevesinde Fransız Kültür Merkezinde düzenlenen  kukla gösterisi için Nevvar Salih İşgören Anadolu Kız Meslek Lisesi öğrencilerine 40 kişilik  davetiye temin edilmiştir.
  • 11.Mart.2011 tarihinde  “Temizlik Ailede başlar” projemizin 5. basamağı olan  “Ağız ve Diş  bakımı” için   Turgut Reis İ.Ö.Okulundaydık.İzmir Diş Hekimleri odası ve Diş Hekimliği fakültesi öğretim görevlileri ve 2.sınıf öğrencilerinin katıldığı  etkinlikte  çeşitli oyunlar ile öğrencilere ağız ve diş bakımı öğretildi. 2 ana sınıfı öğrencilerin (80 öğrenci) diş taraması yapıldı.Derneğimiz tüm ana sınıfı öğrencilerine diş macunu ve diş fırçası dağıttı.Ayrıca Nevvar Salih İşgören  Anadolu Kız Meslek Lisesi  Tiyatro bölümü öğrencileri drama gösteriminde bulundu..
  • 15.Mart.2011 tarihinde  “Temizlik Ailede başlar” projemizin 6. basamağı olan  “Çocuğunuzu Keşfedin”  için Konak Gültepe semtinde  yer alan 4 pilot okuldan ilki olan Turgut Reis İ.Ö.Okulundaydık.2 ana sınıf (60 kişi) öğrencisi ve velilerinin katıldığı kalabalık bir gruba   İzmir Psikolojik Danışma ve Rehberlik Derneği-İzmir Şubesi  yetkilileri  sunum yaptı.Nevvar Salih İşgören Anadolu Kız Meslek Lisesi  Tiyatro bölümü öğrencileri drama gösteriminde bulundu..
  • Dernek tanıtım  broşürümüzü hazırladı.
  • Derneğimizin 25.yıl CD hazırlıkları başlatıldı.
  • 17.Mart.2011 de “ Temizlik Ailede Başlar “ projemizin ilk pilot okulu olan Turgut Reis İ.Ö.Okulundaki etkinliklerimiz  tamamlandığından proje ile ilgili  tüm paydaşlar ile Dernek binamızda  değerlendirme toplantısı yaptık.
  • 18.Mart.2011 de Çanakkale Şehitleri ve Gazileri Derneği ziyaret edildi.
  • 19.Mart.2011 Cumartesi günü Yaşlılar Haftası nedeniyle Karabağlar daki Yardımseverler Derneğinin Özel Dr.Kemal Tarım Yaşlılar Dinlenme Evi ziyaret edilmiştir. Yaşlılar ile  birlikte hoşça vakit geçirilerek, çorap-muz-mendil-çiçek gibi ufak hediyeler götürülmüştür.Ziyaretimize eğitim desteği verdiğimiz öğrencilerimiz ve üyelerimiz de katılmıştır.
  • Urfa daki GAP Anadolu Kız Lisesinde kurulacak kütüphane için derneğimiz destek çalışmaları başlatmış, üye ve yakınlarından  çeşitli  türde kitaplar toplanarak, okula gönderilmiştir.
  • Temizlik Ailede başlar projemiz ile ilgili seçilen 3 pilot İ.Ö.Okulundaki  etkinliklere katılan velilere katılım teşekkür belgesi hazırlandı.
  • KİHEP 2011 de (Kadının İnsan Hakları Eğitim Programı)Derneğimizi    3 ay süre ile 2 üyemiz  temsil etmiştir.
  • 25.yıl orman korumuz için  gerekli araştırım çalışmalarımız başlatılmıştır.
  • 24-25 mart.2011 tarihleri arasında düzenlenen 2.Uluslararası Kadın Festivaline katıldık. 25. Mart.2011 Cuma günü Basmane Semt Evinde  stand açarak el ve ev becerilerimiz sergilenerek, satışa sunulmuştur.
  • 30.Mart.2011 tarihinde İlyas Başbağ  ın  70 tl lık gözlük çerçeve faturası ödenmiştir.