• 07-13-27 Nisan tarihlerinde Yönetim Kurulu toplantıları yaptık.
  • 07.Nisan.2011 Anneler El ele toplantımızı Türkan Saylan Kültür Merkezinde Nevzat Benal Salonunda gerçekleştirdik.Konak Belediyesi Sağlık Md. Dr.Filiz Gümeli  ve  Tabipler Odası -Acil Yardım Doktoru Ümit Kağan Arpacı üyelerimize”Acil yardım ve  Ev kazalarından nasıl korunabiliriz “konularında  bir sunum  ve uygulamalı eğitim verdiler.Sunum sonunda  soru cevap şeklinde pekiştirme yapıldı.
  • 13.Nisan.2011 de tüm  Yönetim Kurulu  Kızlarağası-Hanımın yeri’nde kahvaltıdaydık.
  • “TEMİZLİK AİLEDE BAŞLAR “Projemizin 2.pilot okulu olan Gültepe İ.Ö.Okulunda;
    • 01.4.2011 Cuma günü: Okul ve çevre temizliği (anne-çocuk birlikte)
    • 08.4.2011  Cuma günü: Çocuğumuzun hakları (anne çocuk birlikte)
    • 12.4.2011   Salı günü: Dengeli beslenme (anne-çocuk ayrı)
    • 19.4.2011  Salı günü: Çocuğunuzu keşfedin (anne-çocuk birlikte) etaplarını
  • gerçekleştirdik. 19.Nisan.2011 Salı günü Gültepe İ.Ö.Okuludaki etkiliklerimizi tamamladık.Katılan velilere katılım teşekkür belgeleri verdik.
  • 20.Nisan.2011 de Çeşmealtı-Urla’ya  günlük kültür gezimiz vardı. 49 kişinin katıldığı  kültür gezimizde Koz-Raki Restaurant’ da balık yenildi.Gelinkaya ‘da Denizaltı Cafe de çay-kahve içildi.Ot ve çiçek pazarı dolaşıldı.
  • 25.Nisan.2011 de İKKB toplantısında Derneğimizi  Başkan Yrd.Ayşegül Maral temsil etmiştir.Toplantıda çoğunluk sağlanamadığı için yapılması planlanan Genel Kurul Mayıs ayındaki toplantıya ertelenmiştir.
  • “TEMİZLİK AİLEDE BAŞLAR “Projemizin 3.pilot okulu olan Kazım Karabekir  İ.Ö.Okulunda; 29.4.2011 Cuma günü  Ağız el ve beden temizliği-diş taraması (anne-çocuk ayrı) Etabını gerçekleştirdik.