• 02-09-16 Şubat tarihlerinde Yönetim Kurulu toplantıları yaptık.
  • 02.Şubat 2011 Anneler El ele toplantımızın konuk konuşmacısı  Psikiatrist Yılmaz Okyay   idi. “Aşk, sevgi ve kendini  ifade etme” konusunu irdeledik.Ayrıca  canlı  gitar eşliğinde aşk şarkıları dinletimiz vardı.Şeref üyemiz Merhum Nuriye Erben hanımefendi  ölüm yıldönümünde anıldı. Nuriye Erben ve Başkanımız Sabriye Saltuk un annesi nin ölüm yıldönümü nedeniyle  merhumların  ruhlarına  helva karıldı.Davetlilerimiz arasında Üyelerimizin  yanında  Ayşe Mayda ve Vecahat Aslan  da bulunuyordu.
  • 15.Şubat.2011 Salı günü “Temizlik Ailede başlar “ projemizin  ilk basamağı olan Dengeli beslenme konusuna  Turgut Reis İ.Ö.Okulunda başladık.74 ana sınıfı öğrencisi  ve velilerinin katıldığı bir etkinlikte Nevvar Salih İşgören Meslek Lisesi tiyatro bölümü öğrencileri drama yaptı.
  • 22.Şubat.2011 tarihinde  “bir el de sen ver”  projesi ile Kadın-Erkek eşitsizliğini protesto edilmek üzere sahil boyunca kadın-erkek elele zincir oluşturma konusunun ayrıntılarını görüşmek üzere sivil toplum örgütlerince yapılan DESEM deki toplantıya Derneğimizi temsilen Saymanımız Gönül Eren katıldı.
  • 23 - 24 Şubat  tarihlerinde Derneğimizin Candoğan turizm şirketi aracılığı ile 2 gün 1 gece Denizli-Pamukkale-Buldan kültür gezisi vardı.71 kişinin katıldığı gezide Pamukkale ve Denizli nin  tarihi yerleri gezildi.Pamukkale de kaldığımız  4* lı otelde termal havuz, sauna ve hamam sefası yaptık.Gece canlı müzik eşliğinde doyasıya eğlendik. Denizli ve Buldan a uğradık, alışveriş yaptık.
  • 25.Şubat.2011 tarihinde  “Temizlik Ailede başlar” projemizin 2. basamağı olan “okul ve çevre temizliği” etabı için Konak Gültepe semtinde  yer alan 4 pilot okuldan ilki olan Turgut Reis İ.Ö.Okulundaydık.2 ana sınıf (60 kişi) öğrencisi ve velilerinin katıldığı kalabalık bir gruba okul ve çevre temizliği ile ilgili sunum yapıldı.Nevvar Salih İşgören Meslek Lisesi  Tiyatro bölümü öğrencileri drama gösteriminde bulundu.1 hafta önceki dengeli beslenme konusundaki anlatılanların uygulandığı düşünülerek  ödül amacı ile  öğrencilere incir ve kuru kayısı dağıtıldı.
  • 26.Şubat.2011 tarihinde “Temizlik ailede başlar” projesinin 3.basamağı olan  “Okulda uygulamalı temizlik” etabı için Derneğimizin Yönetim Kurulu üyeleri Başkanımız Sabriye Saltuk ile beraber  yine İzmir Konak ilçesi Gültepe Semti 1.pilot okul olarak seçtiğimiz Turgut Reis İ.Ö.okulundaydık.2 ana sınıfı ve 2 birinci sınıfta uygulamalı temizlik konusunda  eğitim verildi.
  • 28.Şubat. 2011 pazartesi günü İKKB toplantısında derneğimizi   II.Başkanımız  Ayşegül Maral temsil etmiştir.Toplantıda Av. Ayşen  Erdoğan Torba yasa ile ilgili bilgiler verdi.8.Mart Kadınlar günü  için İ.B.Ş.B nin  hazırladığı etkinlik programı görüşüldü.Kocaları tarafından öldürülen kadınlar ve tecavüz edilen kızlarımızın sayısının son günlerde artması , basında da çok fazla yer alması nedeniyle  üye tüm dernekler adına İKKB nin  toplu protesto yazısı yayınlamasına karar verildi.7.cisinin Kütahya da yapılması kararlaştırılan Ege Kadın Buluşması hk.görüşüldü.