• Yeni üyemiz Pakize Güner’in aldığı tekerlekli sandalye Cemil Ulucan isimli 23 yaşındaki epilepsi hastası ihtiyaçlıya götürüldü.Yatağa bağımlı olan bu kişiye üyemizin yaptığı bu bağış gerçekten yerini buldu.Başkanımız ve iki yönetim üyemiz de bu ziyarette birlikteydiler.
  • 05 şubat’ta Anneler elele toplantımız vardı. Ancak toplantı öncesi dernek ölmüşlerimiz için lokma döktürdük.Toplantı konumuz :Sevgi ,aşk,dostluk ve yaşama dair herşey di.Konuğumuz da emekli pilot albay şair-yazar Zübeyir Batur’du.Kendisi güzel şiir ve söyleşisiyle hepimize çok güzel anlar yaşattı.Toplantıda 27 üyemiz vardı.Yönetimle birlikte toplam 40 kişi idik.
  • 06 şubat ‘ta yönetim yedek üyemiz Belgin Karabıyık’a torunu dünyaya geldiği için tebrik ziyaretine gidildi.Tüm yönetimdeki arkadaşlar bu ziyarette vardılar.
  • 08 şubat’ta Dernek saymanı arkadaşımız Gönül Eren’e rahatsızlığından dolayı geçmiş olsun ziyaretine gidildi.
  • 11 şubat Salı günü Ödemiş-Gölcük-Bozdağ kültür gezimiz vardı.46 kişinin katılımıyla yaptığımız geziye seyahat firması aracılığla katıldık. Çakırağa konağı,Ulucami,Ödemiş kent müzesi gezildi.Ödemiş içinde öğle yemeği yenerek Gölcük’te çay molası verildi.Güzel,sakin ve huzurlu bir geziydi.
  • 12 Şubat’ta yönetim toplantısı yaptık.Yurdum kadını fotoğraf yarışmamız ile ilgili jüri başkanı Zafer bey ile toplantı yaptık.Yine aynı konu ile ilgili Konak belediyesi görevlisi Zeliha Hanım ile de detayları görüşmek ve o günü planlamak üzere toplantı yaptık.Detaylar görüşüldü.Üyemiz ve bağışçımız Türkan Peksaygılı’ya abisinin vefatından dolayı fidan bağışı yazısını verdik.
  • 14 şubat günü arkadaşımız Gönül Eren’in evinde saat 10-14.00 arası drama –tiyatro çalışmamızı yaptık.Öğleden sonra da çalışmamızı drama hocamız eşliğinde derneğimizde devam ettirdik.
  • 15 şubat günü yeni üyelerimizden Sevcan Yavuz Benli Derneğimize projeksiyon perdesi bağışladı.Kendisine teşekkür belgesiyle teşekkür ettik.
  • 17 şubat pazartesi günü Derneğimizde drama çalışmamızı gerçekleştirdik.Ayrıca dernekte fotoğraf ve tiyatro yarışmaları için CD,davetiye ve plaket hazırlıkları ile ilgili çalışma yaptık.
  • 18 şubat Salı günü ‘’Ergen bir çocuğum var’’projemizin 4.etkinliğini Gültepe Ortaokulu’nda gerçekleştirdik.Oldukça etkili geçen program sonunda velilerden geri dönüşümler alındı.
  • 19 şubat Çarşamba günü yedek üyemiz Ayşe Aydın’ın kızı Banu Aydın’ın Derneğimize bağışladığı lap-top bilgisayarı 18 mart ünivs.İnşaat teknolojisi bölümünde okuyan Ayşe Toprak isimli kızımıza armağan ettik.Ayrıca Sema Erşen hanımefendi oğlan kardeşinin ölüm yıldönümü için döktüreceği lokma parasını(300 tl) derneğimize bağışladı.Kendisine çok teşekkürler ediyoruz.
  • 27 şubat Perşembe günü fotoğraf yarışması jüri ön çalışmasıyla gelen zarfların açılması ve kayıt işlemleri yapıldı. Temsilci Zafer bey,sekreteryada görevli arkadaşlarımız Başkanımızla birlikte saat:10.00-21.00 arası derneğimizde çalıştılar.
  • Aynı gün 100 adet küçük çocuk diş fırçası ve macunu Buvak’a (Behçet Uz çocuk hastanesi vakfı)hasta çocuklara verilmek üzere teslim edildi.
Böylece  anlamlı ve güzel etkinliklerle şubat ayı çalışmalarımızı da tamamlamış olduk.