2018 - YAZ AKTİVİTELERİMİZ

-2018 YAZ DÖNEMİ AKTİVİTELERİMİZ-
  -MAYIS-HAZİRAN
  -31 Mayıs Perşembe günü İzmir Şirinyer  Hipodromu’nda yapılan ‘’Yaza merhaba ulusal kadın konseyi ‘’koşusuna derneğimizi temsilen sekreterimiz Emel Külahçıoğlu katıldı. Oldukça renkli ve heyecanlı anlara sahne olan koşuya İzmir STK temsilcileri ve eski bakanlarımızdan Işılay Saygın hanımefendi de katıldılar.
  -4 Haziran Pazartesi günü Seferihisar Teos yazarlar evinde yapılan Tülay Aktaş Güçbirliği’nin toplantısına derneğimizi temsilen Başkanımız Ayşegül Maral katıldı. Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer ve eşinin ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya 74 kişinin katılımı vardı ve oldukça verimli geçti.
  -7 Haziran da Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin her yıl düzenlediği ‘’Z PROJESİ’’ödül törenine derneğimizi temsilen sekreterimiz katıldı.Dernek olarak 6 yıldır maddi destek verdiğimiz bu projenin ödül törenine katılmak gurur vericiydi.Ödül alan öğrencilerin sergilediği eserler yaratıcılık ve estetik anlamda görülmeye değerdi.
  -28 Haziranda İl Dernekler Müdürlüğünce yapılan 2 yıllık genel denetimimizi başarıyla ve hiç eksiksiz tamamladık.Aynı gün dernek dairemize üst kattan verilen hasar ile ilgili dava sebebiyle derneğe gelen hakim ve bilirkişiye ifade sunduk,hasarla ilgili başkan ve yardımcısı arkadaşlarımız gerekli detaylı bilgiyi verdiler.
  -TEMMUZ
  -2 Temmuz pazartesi günü Urla’da yapılan Tülay Aktaş Güçbirliği toplantısına başkanımız katıldı.
  -19 temmuz da başkanımız,dernek muhasebecimiz ile birlikte genel hesap kontrolleri ile ilgili çalışmalarını yaptılar.
  -AĞUSTOS
  -6 Ağustos p.tesi günü başkanımız Tülay Aktaş Güçbirliği’nin Çeşme ‘de yapılan aylık toplantısına katıldı.
  -Kurban bayramı nedeniyle derneğimize yapılan Kesim şartsız bağışlar ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.
  -Rüzgar dijital ile yapılan web sitemizle ilgili çalışmaları tamamladık ve sitemizi daha kolay kullanılabilir hale getirip yeniledik. 
  Acısı ve tatlısıyla bir yaz tatilini daha geride bırakırken yeni çalışma dönemimizin hepimiz için sağlık,huzur ve başarılarla geçmesini dileriz.Sevgilerimizle…