TÜRK ANNELER DERNEĞİ İZMİR ŞUBESİ 2021 HAZİRAN AYLIK DERNEK AKTİVİTE RAPORU
1 Haziranda Y. Kurulu toplantısı yaptık . Dernekle ilgili kararlarımızı aldık. Üye başvurusunda bulunan Nilgün Öztürk ,Merve Çevik’in üyeliğini kabul ettik. Kendilerini aramızda görmekten mutluluk duyduk . 7 Haziranda Tülay aktaş Gönüllü Kurululuşlar Güçbirliği aylık toplantısına katıldık .
8 haziranda aylık muhasebe işlemlerini tamamlayıp muhasebecimizle paylaştık . Batman Kozluk Seladdin Eyyüb ilkokulundan gelen projemiz Bir Damlada Sen Ol öğrenci fotoğraflarını aldık . Fotoğraflardaki çocuklarımızın yüzlerindeki sevinç, gözlerindeki parıltılar tümümüzün içini ısıttı . Biliyoruzki okudukları kitaplarda , yazdıkları defterlerde , kalemlerde ,soğuk havalarda kullanacakları bere , atkı ve diğer giysilerde uzaklarda kaplerinde yaşatacakları gönüllü anneler var. Türk Anneler Derneği izmir Şb var. … 10 haziranda iki kız burslu öğrencimizle derneğimizde görüştük .
25 hazıranda başkanımız , saymanımız ve sekreterimizle birlikte 18 mayıs toplantımıza katılan ve görev alan burslu öğrencilerimizin tümüne kurban bayramı öncesi bayram harçlıklarını banka talimatı hazırlıyarak bayram öncesi onlarıda sevindirmek istedik ve bunu sağladık . Bu yılda Babalar Gününde burslu öğrencilerimiz burs gönüllüsü tüm babaları telefonla arıyarak günlerini kutladılar.Yönetim Kurulu.