Annelere Acil Ve İlk Yardım Projemiz 2018

Annelere Evde Acil Ve İlk Yardım  Eğitimi Veriyoruz

Ne Yapmam Gerek ?

PROJE SAHİBİ: T.ANNELER DERNEĞİ İZMİR ŞUBESİ
Adres: Sezer Doğan Cad. No:26/d Kat.2 D.8 Süsler Apt.
Telf:  0 232 441 88 94 / t.a.d.izmir@hotmail.com

Proje Sorumluları:
Ayşegül Maral / Başkan aysem1960@gmail.com
Nejla Bayman Karasu  / Başkan Yard.  n.bayman58@gmail.com

PROJE PAYDAŞLARI :
AYŞEN ÖZEL UZMAN HEMŞİRE ACİL VE İLK YARDIM  EĞİTMENİ

PROJENİN AMACI :  Annelere  yönelik  temel ilk yardım  konularından kısaca bahsedip evde acil durumlarda kadının ailesi ve çocukları için ilk yardım görevlileri gelene kadar veya sağlık kuruluşuna gidene kadar  olay yerinde kendisinin yapabileceklerini anlatmak, bilgilendirmek, öğretmek, Annelerimizi bu konuda da güçlü kılmak.

PROJENİN SÜRESİ:
27 EYLÜL 2017 planlama, araştırım yapıldı. Ayşen hanımla görüşmeler yapıldı . Kendisi kamu kurumunda görevli olduğu için proje detayı yeni yıla bırakıldı. 3 Ocak 2018  Çarşamba  günü taraflar bir araya gelerek  projenin kapsamı ve işleyiş tarzı planlandı  ilk eğitim günü  28 şubat Çarşamba günü olarak kararlaştırıldı. Proje bu dönem 3  oturum ve 3 farklı yerde  toplam 3 saatlik eğitim olacağı görüşü kabul buldu. Proje toplumdan gelecek taleple zaman sınırı koyulmadı.  Mahalle, semt evleri ,dernekler, okullar uygulama alanı olarak belirlendi  proje paydaşları bu anlamda çoğalabilir.

PROJENİN KAPSAM
  BU  DÖNEM 3  EĞİTİM GÜNÜ. AYDA BİR GÜN FARKLI BÖLGELERDE  3 SAATLİK EĞİTİM PLANLANDI. TALEBE GÖRE  GELECEK DÖNEMLERDE EĞİTİM SÜRDÜRÜLEBİLİNİR.

GÖREV PAYLAŞIMI:
TÜRK ANNELER DERNEĞİ İZMİR ŞB.  AYŞEN ÖZEL

Türk Anneler Derneği İzmir Şubesi: Organizasyon, planlama, proje  takip, yazışmalar,paydaşlar arası iletişim, raporlama, ulaşım, eğitim sonrası ikram malzemeleri temini Pratik ve uygulamalı eğitim verilmesi işlerinden sorumlu olacaklardır.

Bu proje 6 nüsha olarak düzenlenmiş 3 OCAK 2018 proje derneği ve paydaşlar tarafından  imzalanmıştır.

TÜRK ANNELER DERNEĞİ İZMİR ŞUBESİ
 AYŞEGÜL  MARAL / AYŞEN ÖZEL