Şenel Aksuyu Anma Koşusu (2) 19-23.10.2015

Kurucu Başkanımız Şenel Aksu ‘Yu Ölümünün 10.yılında Anıyoruz.
23.10.2015 Cuma günü

Kurucu başkanımız şenel aksu’yu ölümünün 10.Yılında “Şenel Aksu‘yu anma koşusu”nun 2.Ve ödül töreni düzenleyerek anıyoruz.
Anma programımız konak belediyesi katkıları  ile  hazırlanmıştır.

Program:

• 19-20-21-22-23 ekim 2015 günleri  gültepe ‘deki  kazım karabekir ortaokulu ve ömer zeybek mesleki ve teknik anadolu lisesi öğrencilerinden oluşan yaklaşık 1000 öğrenci katılımı ile gültepe toros halı saha spor tesislerinde gerçekleştirilecek 6 farklı kategori den  oluşan “şenel aksu’yu anma koşusu” ile başlayacak. 4 gün boyunca sürecek koşu sonucunda 6 ayrı kategoride 1ci; 2ci;3cü; olmak üzere toplam 18 yarışmacı  ödüle layık görülecek.
  • 23.Ekim.2015 cuma günü  saat 13.00 de gültepe toros mahallesindeki şenel aksu parkında şenel aksu büstü önünde yapılacak anma konuşmaları  ve koşu yarışması ödül töreni ile devam edecek. Törenimize katılan yarışmacılar ve aileleri, okul müdür ve öğretmenleri derneğimiz üyeleri, izmir ‘in saygın stk başkan ve üyeleri, şenel aksu ailesi katılacaktır.
  • Katılan tüm yarışmacılara “2.Şenel aksu anma koşu’suna katılım madalyası verilecek.
  • 6 kategoride  1ci,2ci,3cü seçilecek 18 yarışmacıya madalya, plaket, eşofman ve spor ayakkabı- kitap( ulu önderimiz mustafa kemal atatürk’ün   hayatı ile ilgili kitap)hediye edilecektir. Her kategoride 1.Seçilen 6 yarışmacıya  ayrıca elektronik tablet hediye edilecektir.
  • Katılan yarışmacıların beden eğitimi öğretmenlerine ve okul müdürlerine plaket, okullarına  kupa hediye edilecektir.
  • 23.Ekim 2015 deki anma ve ödül töreninde katılanlara çay-kahve-meyva suyu ve kek ikramı yapılacaktır.
  • 23 ekim 2015 cuma günü yapılacak anma ve ödül törenine katılımı kolaylaştırmak amaçlı  ulaşım için saat 12.00 de lozan meydanı atatürk lisesi önünden minibüs kaldırılacaktır.
  • Etkinlikte kurucu başkanımızı  ölümünün  10.Yılında anmak ; ve gençlerimizi spora  yönlendirmeyi amaçladık.
  • Planladığımız etkinlikte  yapmış oldukları  katkı  ve destekleri için konak belediye başkanımız sn.Sema pekdaş ‘a;  başkan yard.  mehmet  yunak  ‘a ;  spor müdürü  ismail karşı’ya; teşekkür ederiz.
  • İzmir’deki saygın stk ların değerli başkan ve üyeleri,değerli basın mensupları, tad izmir şubesi üyelerimiz ve yakınları davetlidir.
Katılımınız bizleri onurlandıracaktır.
Birlikte olmak dileği ile;